Românii, obligați să poarte botniță în supermarket ca să nu mai mănânce la raft

Furturile din magazine sunt doar vârful aisbergului. Tot mai multe supermarketuri acuză faptul că în fiecare zi mii de clienți mănâncă din marfa așezată pe raft, după care pur și simplu ies din magazin. Câteva supermarketuri au decis deja să oblige clienții să poarte o botniță tip Hannibal Lecter pe durata cumpărăturilor, ca să mai reducă din pierderi.

Unii clienți se duc țintă la raionul de cașcaval, unde dau iama în produse, înfulecând fără jenă, după care pretind că n-au fost ei. Antifurturile montate pe majoritatea produselor nu ajută cu nimic, spun managerii de supermarket, din moment ce clienții nu vor să fure produsele, ci doar să le mănânce.

Ieri am avut un nenorocit la patiserie și panificație, care a mâncat un panetone și două franzele feliate până să apuce bodyguarzii să-l oprească. ”Am început să ne uităm tot mai mult pe camere, pentru că am observat că românii se duc mai întâi la mezeluri, unde cer salam scump feliat, trec pe la muștar, apoi se duc la pâine și-și fac un sandviș. Trebuie să le punem botniță, altfel mănâncă tot magazinul”, spune Marian, manager la un supermarket.

Din păcate, chiar și cu botnițe clienții continuă să facă prăpăd, pentru că beau sticle de chefir și sucuri până să fie opriți.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2023 10:37
Citește mai mult despre: botniță furt mâncare supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult