Românii revin azi la muncă, dar doar ca să stabilească unde merg în weekend

Cine a spus că românilor nu le place să pună osul la treabă? După sf. Andrei şi ziua naţională, milioane de oameni ai muncii din întreaga ţară s-au întors azi la serviciu cu zâmbetul pe buze şi plini de elan!

Motivul entuziasmului lor e simplu: azi vor sta la o cafeluţă şi o ţigară şi vor stabili cu colegii unde pleacă weekendul ăsta – weekend pe care cel mai probabil îl vor prelungi luându-şi liber mâine sau luni.

„Evident că nu facem mare lucru, că trebuie să ne revenim după minivacanţă. Oricum biroul nu pleacă nicăieri, care-i graba?”, spune Janina Ţ., angajată a unei multinaţionale din Pipera. „Da’ doar azi avem cum să stabilim dacă mergem la Rânca sau pe Valea Prahovei în weekend. Mâine e prea târziu, că stăm numai până la 2-3, ca să plecăm direct, să fentăm traficul. Abia aştept să le arăt colegilor ce am mai găsit pe Booking!”

Angajaţii instituţiilor statului nu au putut fi contactaţi, aflându-se deja la ţigară şi cafeluţă după ce au venit super devreme ca să prindă rezervările alea cu adevărat şmechere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 decembrie 2021 08:41
Citește mai mult despre: munca vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult