Deși foarte multe din măsurile luate de autorități pentru a evita răspândirea coronavirusului sunt bune, acestea sunt vizibil împiedicate de românii care nu știu cum să se comporte civilizat în caz de epidemie. Astfel, s-a făcut un nou apel la populație să mănânce mai puțină fasole pentru că transportul cu izolete devine problematic.

izoleta_umflata.jpg

În fapt, până acum cel puțin 10 izolete au explodat după ce acestea s-au umplut cu metanul produs de oamenii infectați cu coronavirus. „N-avem nicio explicație pentru acest fenomen, e posibil ca pe unul din site-urile de conspirații să circule această informație, că fasolea ajută la prevenire, nu știu, nu pot să-mi dau seama”, opinează epidemologul Decebal Popescu.

Totodată medicii recomandă să nu mâncăm nici prea mult usturoi, ceapă sau, mai rău, pește cu ceapă și două beri după. „O faceți pe riscul dumneavoastră, dacă mâncați așa ceva orice râgâitură în izoletă poate fi fatală”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 19.03.2020 07:28 Social

National Cinematografic