Deși foarte multe din măsurile luate de autorități pentru a evita răspândirea coronavirusului sunt bune, acestea sunt vizibil împiedicate de românii care nu știu cum să se comporte civilizat în caz de epidemie. Astfel, s-a făcut un nou apel la populație să mănânce mai puțină fasole pentru că transportul cu izolete devine problematic.

izoleta_umflata.jpg

În fapt, până acum cel puțin 10 izolete au explodat după ce acestea s-au umplut cu metanul produs de oamenii infectați cu coronavirus. „N-avem nicio explicație pentru acest fenomen, e posibil ca pe unul din site-urile de conspirații să circule această informație, că fasolea ajută la prevenire, nu știu, nu pot să-mi dau seama”, opinează epidemologul Decebal Popescu.

Totodată medicii recomandă să nu mâncăm nici prea mult usturoi, ceapă sau, mai rău, pește cu ceapă și două beri după. „O faceți pe riscul dumneavoastră, dacă mâncați așa ceva orice râgâitură în izoletă poate fi fatală”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 19.03.2020 10:28 Social

National Cinematografic