Românii, rugaţi să nu mai înjure Poliţia pe Facebook. N-are sens, doar Godină ştia să citească şi el nu mai e la Rutieră

Apel la calm, raţiune şi demnitate, făcut de sindicatul poliţiştilor rutieri. Românii sunt sfătuiţi să renunţe la a mai posta pe pagina Poliţiei mesajele de tipul “Muie, Poliţia”, sau “Sunteţi slugile lui Dragnea”, pentru că sunt complet inutile.

“Vă rugăm să nu ne mai insultaţi pe Facebook cu mesaje injurioase, în care ne numiţi slugoii PSD, sau maimuţele lui Dragnea, pentru că nu mai are cine să ni le citească. Marian Godină s-a mutat de la noi şi doar el ar fi putut să descifreze ce scrieţi dumneavoastră pe-acolo, noi suntem incapabili să citim sau să scriem”, spune sindicalistul şef al Poliţiei.

Surse din Poliţie spun că cei mai mulţi poliţişti care intră pe Facebook nu prea înţeleg mare lucru în afară de “MUIE” şi “PSD”, cuvinte care au tot fost vehiculate în recentul scandal.

Colegii lui Marian Godină declară că regretă vremurile când acesta le mai citea ce le scrie lumea pe Facebook: “Cand venea câteodată să ne citească din Facebook, ne privea întâi blând, cu un zâmbet liniştit, ţinând chitanţierul la piept, în dreptul inimii, şi în secţie se făcea o tăcere adâncă, ca într-o biserică”, spune Robert Acrişor, unul din poliţiştii care au ridicat numerele cu MUIEPSD.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
31 iulie 2018 14:57
Citește mai mult despre: Marian Godină politie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult