Românii se confruntă cu cea mai cruntă săptămână din acest an. Are 5 zile lucrătoare!

România trăiește în aceste zile una din cele mai mari catastrofe care s-a abătut asupra acestei țări atât de necăjite, care a stat la intersecția marilor imperii, pavăză pentru occident în fața invaziei musulmane. Meteorologii, astrologii dar și cei de la resurse umane au dat vestea groaznică în chiar de dimineață: săptămâna aceasta va avea 5 zile întregi lucrătoare.

„Asemenea calamitate n-a mai existat de ani buni pe aceste meleaguri”, explică Decebal Boia, istoric specializat în protecția muncii. „Cronicile străvechi povestesc de o astfel de săptămâna în vremea cumplitului domnitor Ioan Vodă cel Harnic. Acestea spun că acea săptămână a fost precedată de semne rele, un stol de rațe a fost văzut zburând cu spatele, într-o gospodărie s-a născut un vițel cu două capete și într-alta un miel cu o nară”, a povestit istoricul.

Pentru bucureșteni chiar nu există nicio șansă de scăpare, că la meteo nu se anunță vreun fenomen meteo de tip ninsoare, ploaie sau soare, care s-o facă pe cântăreața de muzică populară care le este primar să închidă școlile sau instituțiile în care lucrează. Primarul a promis, totuși, că în câțiva ani, în urma investițiilor și reorganizării traficului, majoritatea bucureștenilor or să aibă toate zilele libere, că nu or să mai existe locuri de muncă unde să se ducă.

Scris de Eftimie
4 iunie 2018 17:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult