Soluție ingenioasă pentru românii care au rămas cu tone de mâncare după chiolhanul de Revelion. Sute de persoane au venit azi la șaormării cu resturile, ca să le bage într-o lipie, să le dea cu mult sos pe deasupra și să mai pună niște cartofi prăjiți pe lângă, pentru că altfel le e scârbă să le mai mănânce.saorma_revelion (1).jpg

”Azi am mâncat o șaorma cu piftie, sarmale, boeuf. I-am zis băiatului să nu-mi pună salată și nici murături, că vreau să mai reduc caloriile”, declară Marian Coltea. Români ca el au fost mulți, astfel încât multe șaormării au deschis câte o casă separată pentru ”revelioniști”.

Alți români, care sunt prea ghiftuiți ca să se poată deplasa, sau pur și simplu nu mai încap pe ușă de grași ce s-au făcut după sărbători, au făcut clătite ca să le umple cu mâncarea rămasă. ”Mi-am făcut o clătită cu cozonac, chec, cornulețe și pe deasupra am pus niște Nutella”, spune un alt român îmbuibat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 03.01.2020 12:31 Social

National Cinematografic