Soluție ingenioasă pentru românii care au rămas cu tone de mâncare după chiolhanul de Revelion. Sute de persoane au venit azi la șaormării cu resturile, ca să le bage într-o lipie, să le dea cu mult sos pe deasupra și să mai pună niște cartofi prăjiți pe lângă, pentru că altfel le e scârbă să le mai mănânce.saorma_revelion (1).jpg

”Azi am mâncat o șaorma cu piftie, sarmale, boeuf. I-am zis băiatului să nu-mi pună salată și nici murături, că vreau să mai reduc caloriile”, declară Marian Coltea. Români ca el au fost mulți, astfel încât multe șaormării au deschis câte o casă separată pentru ”revelioniști”.

Alți români, care sunt prea ghiftuiți ca să se poată deplasa, sau pur și simplu nu mai încap pe ușă de grași ce s-au făcut după sărbători, au făcut clătite ca să le umple cu mâncarea rămasă. ”Mi-am făcut o clătită cu cozonac, chec, cornulețe și pe deasupra am pus niște Nutella”, spune un alt român îmbuibat.

Scris de TNR | Friday, 03.01.2020 10:31 Social

National Cinematografic