Cine spunea că românii nu au spirit antreprenorial și că nu vom avea acces niciodată la masa bogaților!? Să-și înghită cuvintele acum când foarte mulți conaționali de-ai noștri se vor îmbogăți peste noapte prin speculații pe bursa de bitcoin. 

bitcoin elon musk caritas.jpg

„Sistemul de îmbogățire este unul extrem de simplu și de sigur. N-are cum să eșueze, că dacă tu convingi și alte persoane să cumpere bitcoin o să ieși în profit. Apoi ei conving la rândul lor alte persoane să ia bitcoin și uite-așa, în lanț, se îmbogățește toată lumea. Din bitcoin câștigi mai mult decât din videochat!”, a declarat Mihai Grozea, un tânăr care se pricepe la bitcoin și s-a umplut de bani din asta deja. 

Unii români nici nu mai așteaptă să strângă bani din salarii ca să cumpere bitcoin ci au început să-și vândă mașinile și casele pentru a investi și mai mulți bani. „Ce să stau în apartamentul ăsta de săraci din Berceni, ca săracii, când peste trei luni voi putea să-mi cumpăr un penthouse de 250 de metri pătrați la Unirii, așa cum merită un antreprenor inteligent ca mine. Asta-i piața, asta-i capitalismul, îi recompensează pe cei curajoși și cu inițiativă. E darwinism economic, fraierilor, nu știți nimic”, spune un alt specialist român în Bitcoin. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.12.2017 16:56 Social

National Cinematografic