Românii se pregătesc de cea mai tare expediţie! Vor să urce cu BMW-urile până pe Everest

Un grup de temerari posesori de BMW autohtoni se pregăteşte pentru cea mai mare provocare posibilă. Ei vor să urce cu maşinile până pe vârful Everest, într-o tentativă de a sparge monotonia urcării cu BMW-ul pe pârtiile de ski din România. Mai ales că, acum fiind vară, cea mai mare provocare pentru posesorii de BMW este să îşi parcheze bolizii pe plaja din Mamaia sau Vama Veche.

„Ne-am antrenat an de an pe pârtiile de ski din România, cred că suntem pregătiţi pentru Everest”, spune Manuel Rotaru, liderul expediţiei. „În plus, să urci cu BMW-ul pe Moldoveanu sau Negoiu este deja ceva banal, ceva ce oricine poate face. E timpul să ridicăm ştacheta şi Everestul este cea mai bună opţiune posibilă.”

Ca să reducă costurile expediţiei, temerarii alpinişti români au semnat contracte de sponsorizare cu mai multe firme. „Toate seminţele şi berea la pet, cu care am burduşit portbagajele, sunt primite de la sponsori. Cojile de seminţe sunt vitale, le vom arunca pe geamul maşinii când urcăm, ca să ştim pe ce traseu trebuie să ne reîntoarcem”, a explicat Manuel Rotaru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 iunie 2013 11:06

Alte articole

Vezi mai mult