Românii (şi-o) trag din greu la locul de muncă

De fiecare dată când citesc rezultatele unui studiu ca ăsta, despre disponibilitatea oamenilor de a face sex la locul de muncă, mă gândesc automat la nişte secretare blonde în fuste mini, cu decolteu şi genunchii juliţi. (Pentru că se bagă pe sub birou, căutând probabil documente care au zburat pe jos atunci când au deschis brusc uşa.)

 

Oricum, un loc de muncă nu înseamnă automat un birou, mai există pe lumea asta şi autobaze, şi şantiere. Potrivit studiului citat, 30% dintre români au făcut sex la locul de muncă. Probabil că, în cazul şantierelor, estimarea a luat în calcul şi plângerile de viol depuse la poliţie. Nu trebuie să uităm totuşi că procentul a fost săltat zdravăn de prostituatele care au participat la sondaj, deşi activitatea lor nu e legală, ele muncesc la negru, la negri. Acelaşi studiu arată că 12% dintre români ar face sex pentru o mărire de salariu. Iarăşi, dacă şi prostituatele au fost luate în calcul, procentul nu e deloc mare, curvele fac sex ca să-şi încaseze onorariul standard, nu neapărat pentru o mărire. Uneori, acceptă şi bonuri de masă.

Dacă în cazul relaţiilor sexuale mai apar discuţii, un studiu privind masturbarea la locul de muncă ar fi complet inutil. Majoritatea românilor o freacă la birou.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 aprilie 2010 07:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult