Românii sunt indignaţi! Arşinel n-ar fi dat nici măcar şpagă pentru transplant!

Sute de români sunt pregătiţi să ia cu asalt spitalul în care este internat Alexandru Arşinel, după ce a ieşit la iveală că actorul nici măcar n-ar fi dat şpagă pentru rinichiul primit peste rând, în mod ilegal.

„Una e să ia rinichiul unui tânăr, alta e să nu bage şi el măcar 100 de Euro în buzunarul unui medic, cum e de bun simţ şi cum face orice român cu frică de Dumnezeu! Asta e lipsă de respect. Îşi bate joc de noi, care procedăm cum se cuvine şi le dăm medicilor bani pentru orice operaţie, aşa cum e normal”, comentează furioasă Mioara Papuc, care nu e deloc străină de clinici şi spitale.

Cei mai mulţi români care protestează faţă de nesimţirea lui Arşinel au întrebat care a fost echipa care l-a operat pe actor şi au reparat, măcar parţial, carenţele sale de educaţie.

„Am strâns noi, mână de la mână şi i-am dat 300 de Euro la anestezist, câte 100 la asistentele care au participat la operaţie, 50 la infirmiera de pe salon. Am încercat să-i dăm medicului 500 de Euro, partea lui, dar încă nu l-am găsit, era în operaţie, îi punea o inimă nouă unui domn de 89 de ani, care e tatăl unui senator”, a mai declarat Mioara Papuc.

Protestatarii mai spun că dacă îl prind pe Arşinel îi vor scoate rinichiul, care ar trebui dat unei persoane care se comportă corect cu medicii şi le dă şpagă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 septembrie 2013 02:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult