Românii vor putea cumpăra din farmacii medicamente de scurtare a vieţii

Începând de săptămâna viitoare, românii vor avea acces la cea mai nouă descoperire a industriei farmaceutice: medicamentele pentru scurtarea vieţii. Ministerul Sănătăţii a avizat comercializarea acestora după teste care au demonstrat că un tratament de numai 6 luni poate reduce viaţa cu 10 ani, fără consecinţe negative pentru sănătate.

“Românii au dreptul să trăiască cât de puţin doresc”, au declarat oficialităţi din cadrul Guvernului. “În plus, pensiile au devenit în ultimii ani o adevărată povară pentru statul român. Aceste medicamente sunt utile şi necesare.”

Pionierul cercetării în domeniul scurtării vieţii, chimistul rus Stahan Şulev, a încercat să găsească o alternativă la remediile tradiţionale de scurtare a vieţii precum băutura, ţigările sau drogurile. De-a lungul ultimelor patru decenii, savantul a făcut sute de experimente pe sine însuşi, scurtându-şi atât de mult viaţa încât biografiile oficiale atestă că ar fi trăit doar 14 ani. Graţie descoperirilor sale, milioane de oameni din Europa şi America, unde bătrâneţea avea până recent o prevalenţă foarte mare, pot trăi astăzi sănătoşi până la 50 sau chiar 40 de ani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult