Românul care a furat 4500 de telefoane, prins când i-a pornit alarma simultan pe toate

Caz fără precedent în Berceni, unde un român care ținea 4500 de telefoane furate în casă a fost capturat de polițiști, după ce alarmele i-au pornit simultan pe toate telefoanele. Sunetul rezultat a spart geamurile din tot blocul și a fost descris de vecini drept ”un tsunami de sonerii, ca și cum toate ambulanțele din lume ar fi fost la el în garsonieră cu sirenele pornite”.

Hoțul, care a făcut prostia de a fura 4500 de telefoane dintr-un depozit, le ținea acasă și nu mai reușea să doarmă aproape deloc, fiind agasat de alarmele care porneau încontinuu, făcându-i viața un calvar. Ca să mai scape de sonerii, omul dădea uneori cu bormașina, să-și potolească nervii și timpanele.

Aventura infracțională a inconștientului a fost stopată de oamenii legii. În acest moment câteva zeci de polițiști dezamorsează soneriile, după ce blocul a fost evacuat. Din păcate au fost și câteva victime colaterale, mai mulți șomeri din bloc care auzind alarma pentru prima oară în câțiva ani, s-au trezit și s-au dus să-și caute un loc de muncă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 august 2020 07:08
Citește mai mult despre: hot

Alte articole

Vezi mai mult