Românul care a furat defibrilatorul din Brașov a înviat 50 de oameni în cimitirul Bartolomeu

Povestea defibrilatorului furat de pe stradă la Brașov este departe de a se fi terminat. Aparent făptașul a fugit în Bartolomeu la cimitir și a început să învie oameni așa cum a văzut el că se întâmplă prin filme. Din păcate efectele s-au văzut aproape imediat, mai bine de 50 de brașoveni fiind înviați în ultimele ore.

Cetățenii sunt, evident, nemulțumiți și cer primăriei să ia măsuri. „Efectiv ne-a băgat mortul în casă cu defibrilatoarele astea. De asta aveam nevoie acum? De ce le-a lăsat primăria așa, de izbeliște, să le ia toată lumea să facă ce vrea cu ele”, a întrebat Liviu Pandele, un localnic implicat în viața comunității.

Situația este destul de complicată pentru că mulți dintre cei înviați trebuie să-și refacă actele și să revină în sânul familiei: „Trebuie să le refacem actele. Trebuie anulată succesiunea. Ne-a surprins exact când ne scuipam cu rudele în fața notariatului pentru averea lui tatae. Suntem total nepregătiți, măcar pensia de urmaș să ne-o lase”, spune Vasilica Grigore, care s-a trezit cu socrul înviat exact acum, când e în pană de bani că tocmai a venit din concediu.

Autoritățile locale au avertizat cetățenii să nu folosească defribilatoarele decât pe oameni morți recent sau în curs de a deveni morți pentru că în această perioadă de vară vin mulți români din străinătate și e coadă mare la buletine și alte acte de identitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 august 2023 14:38
Citește mai mult despre: cimitir defibrilator furt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult