Românul care a plecat în Thassos fără Waze spune că nu e așa rău în Albania

Chiar dacă Grecia este principala atracție a românilor care vor să meargă în concediu, la capitolul „alte țări cu ieșire la Mediterana” nici Albania nu e chiar o variantă nasoală. O confirmă și Marcel, un român care a plecat fără Waze spre Thasos că „știe eu drumul” și că „mă iau după semne” și care spune acum „e ok și aici, tot mare e”.

„Apa este mai curată ca în Vamă, mai puțini colcalari decât în Vamă și mai puțini români decât în Thassos. În privința prețurilor, ce să zic, s-ar putea să fie primul concediu în care mă întorc cu bani acasă. E posibil fără un rinichi, că am adormit un pic pe plajă și m-am trezit cu o cusătură pe spate, jos, dar în rest totul e în regulă”, povestește românul Marcel pe Facebook, pentru că are și internet acolo.

Cunoscută de mulți drept „perla Adriaticii”, Albania nu se remarcă doar prin plajele superbe și peisajele năucitoare ci și prin multitudinea de atracții turistice. La doar câțiva pași se află frumosul Muntenegru, unde un pachet de țigări încă poate fi cumpărat cu un euro și o bere cam tot atât sau chiar spectaculosul Kosovo, cu ruinele sale mult mai recente decât vechiturile din alte țări pe care le-a văzut deja toată lumea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 iunie 2021 15:53
Citește mai mult despre: plaja albania thassos Waze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult