Românul care creștea porci pe balcon în Dubai a fost arestat

Un român a fost arestat și condamnat la moarte în Dubai, după ce a fost prins că avea în balcon o micro-fermă de porci. Românul a fost dat de gol după scandalul cu femei goale în balcon. Cel care a surprins imaginile a văzut că la balconul de sub cel cu femei goale se ivesc câteva râturi de groștei și se aud grohăituri.

Românul avea autorizație de creștere a hamsterilor și a porcușorilor de Guineea, dar inspectorii au fost uimiți de hamsterul de 250 kg, care mânca mălai din troc. Întreprinzătorul român se plânge că porcii erau exclusiv pentru consum propriu, din cauză că în Dubai delicioasa carne de porc este ilegală. Niște vecini din Burj Khalifa s-au plâns că e un miros puternic și ciudat în clădire, dar au presupus că e de la ciorapii românului.

Nu e primul incident de acest gen pentru românul din Dubai. Anul trecut a fost prins în aeroport cu 70 kg de carne de porc, practic o jumătate de carcasă în pungi, deci avea antecedente. El fusese vizitat de inspectorii sanitari, care au declarat că atunci când sunau la ușă se auzeau zgmote de copite și apoi grohăituri din baie, semn că acolo ascundea porcii înainte să intre ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 aprilie 2021 12:40
Citește mai mult despre: Dubai porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult