Românul care îşi căuta soacra cu sabia prin Centrul Vechi a fost oprit de poliţişti, care i-au dat un pistol: “E mai sigur!”

Abia azi au ieșit la iveală toate detaliile incidentului de ieri, când un bărbat cu sabie care își căuta soacra prin Centrul Vechi a fost oprit de polițiști. Motivul n-a fost imobilizarea bărbatului, cum greșit a transmis presa, ci ajutarea lui, sens în care polițiștii i-au luat sabia și i-au oferit la schimb un pistol.

”Să fim serioși, nu se compară sabia cu pistolul”, spune polițistul care a intervenit. ”Cu sabia te duci eventual după un alt bărbat, dar niciodată după soacră, care este la un nivel de periculozitate infinit mai mare. Gândiți-vă doar la acest scenariu: te duci cu sabia după soacră și ea scapă. Imaginați-vă ce viață îl așteaptă pe acel bărbat, ce răzbunare va veni din partea soacrei. Inuman!”

Polițistul care i-a dat bărbatului pistolul spune că are și el o soacră, așa că îl înțelege perfect. ”Consider că, dacă bărbatul va reuși, va transmite un mesaj soacrelor din lumea întreagă, deci ajutându-se pe el ne ajută și pe noi, toți ceilalți bărbați care avem soacră. Consider că am procedat corect dându-i pistolul și sunt convins că orice coleg ar fi făcut la fel. Doamne-ajută!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 aprilie 2018 13:11
Citește mai mult despre: Centrul Vechi politist sabie soacra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult