Hipnoza continuă! Pentru că n-au reușit să manipuleze suficienți pensionari spălați pe creier să iasă la proteste de susținere a PSD-ului, RTV apelează la arma religiei, mai precis moaștele, care scot în stradă invariabil milioane de oameni cu intelect firav.moaste_cotroceni.jpg

Mâncătorii de căcat de la televiziunea lui Ghiță au anunțat că la Palatul Cotroceni au fost aduse moaștele Sfintei Parascheva și deja sute de mii de boșorogi și alți pitecantropi pesediști se îndreaptă spre palat. În privirea lor se citește deja dorința aprigă de a pupa ceva, ori moaște, ori bucile lui Dragnea, care apar primele.

”Tot ce lipsește e să le spună cineva că dacă strigi slogane anti-DNA te bagă cineva mai în față la moaște, pentru că așa funcționeză mintea pesedistului: promite-i orice căcat și el va pune ștampila pe partidul hoților. Ajunși la moaște, susținătorii PSD se roagă să le dea Dumnezeu putere să ia cât mai multă mită electorală, ca să le distrugă viitorul copiilor și nepoților”, explică Decebal Popescu, om politic.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 07.02.2017 07:29 Social

National Cinematografic