RTV anunţă că moaştele Sf. Parascheva sunt la Cotroceni, ca să scoată 1 milion de pensionari în stradă

Hipnoza continuă! Pentru că n-au reușit să manipuleze suficienți pensionari spălați pe creier să iasă la proteste de susținere a PSD-ului, RTV apelează la arma religiei, mai precis moaștele, care scot în stradă invariabil milioane de oameni cu intelect firav.

Mâncătorii de căcat de la televiziunea lui Ghiță au anunțat că la Palatul Cotroceni au fost aduse moaștele Sfintei Parascheva și deja sute de mii de boșorogi și alți pitecantropi pesediști se îndreaptă spre palat. În privirea lor se citește deja dorința aprigă de a pupa ceva, ori moaște, ori bucile lui Dragnea, care apar primele.

”Tot ce lipsește e să le spună cineva că dacă strigi slogane anti-DNA te bagă cineva mai în față la moaște, pentru că așa funcționeză mintea pesedistului: promite-i orice căcat și el va pune ștampila pe partidul hoților. Ajunși la moaște, susținătorii PSD se roagă să le dea Dumnezeu putere să ia cât mai multă mită electorală, ca să le distrugă viitorul copiilor și nepoților”, explică Decebal Popescu, om politic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 februarie 2017 08:02

Alte articole

Vezi mai mult