Rugați-vă să nu moară Iliescu că Firea va boteza un parc cu numele lui

În aceste zile de sărbătoare este momentul să ne gândim nu doar la apropiați ci chiar și la dușmani, să cerem lui Dumnezeu să le deschidă și lor inima împietrită. Și, mai mult decât la toți trebuie să ne gândim la Ion Iliescu, pentru că dacă moare fostul președinte Gabriela Firea deja are în plan să boteze un parc cu numele lui.

„Ion Iliescu a fost un important lider de stat, primul din democrația noastră modernă, ne-a băgat în NATO și UE, a asigurat stabilitate politică în vremuri tulburi și coeziunea forțelor politice. Ar fi o onoare ca parcul Cișmigiu, care e un nume de căcat, să se numească Parcul Președintele Ion Iliescu”, se arată într-o propunere de decizie de primar pe care Gabriela Firea o are la ea în sertar printre multe alte hârtii.

Au exista voci care au criticat dur ideile primarului Firea, acuzând-o că ia măsuri abuzive și fără consultări cu partidele politice. „Mult mai adecvat ni se pare schimbarea denumirii Parcului Tineretului în Parcul Ion Iliescu, că Ion Iliescu a fost ministru al tineretului”, spun liderii opoziției.

Scris de Ef
18 decembrie 2019 15:12
Citește mai mult despre: Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult