Rusaliile se anulează, pentru că e sărbătoare pro-rusă. Vom serba Ucrainaliile

România iese, în sfârșit, din Evul Mediu și nu mai sărbătorește Rusaliile, o tradiție evidentă venită pe filiera pro-rusă. Începând de anul acesta, în spiritul principiilor umaniste occidentale, la care vrem cu toții să aderăm, românii vor sărbători Ucrainaliile.

În mare nu se schimbă foarte multe lucruri, tot va fi o zi liberă, iar credincioșii vor putea merge la lăcașuri de cult pentru a se ruga ca Ucraina să câștige războiul, pentru a săruta icoana lui Zelensky sau pentru a lua diverse icoane pentru acasă cu sigla NATO și a UE. Există chiar icoane cu NATO ce pot fi atârnate la oglinda retrovizoare, care te protejează de multe necazuri, în baza tratatului de aderare.

„Zelensky și poporul ucrainean, libertate an de an”, a declarat un cunoscut pro-occidental român. „Acești eroi se luptă în tranșee nu doar pentru a apăra țara lor ci pentru a apăra întreaga Europă de forțele malefice și imperialiste. Este un semn de respect să îi comemorăm de Ucrainalii”, a explicat acesta încheind cu tradiționalul „Slava Ucraina, Cristos s-a înălțat”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 iunie 2024 09:30
Citește mai mult despre: rusalii ucraina zelensky

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult