Surse apropiate Kremlinului dau în vileag o nouă înşelăciune! Potrivit unui general rus, întreaga poveste cu "accidentul nuclear" de săptămâna trecută ar fi fost o minciună menită să acopere adevăratul dezastru, un incendiu la un important depozit de băuturi alcoolice.

incendiurusiavodca.jpg

"Cumva, acest gest al Moscovei e de înţeles. Într-o asemenea situaţie, chiar nu vrei să induci panica în rândul populaţiei", spune generalul Anatoli Huiev. "A trebuit să inventăm o explozie la o aşa-zisă rachetă nucleară, ba chiar am răspândit nişte izotopi prin aer, ca să le distragem oamenilor atenţia de la catastrofa de la fabrica de vodcă din Siberia."

"Au ars peste 40 milioane de litri de vodcă - trebuia să îi liniştim cumva înainte să intre la bănuieli. Le-am spus că a fost doar un fel de Cernobîl şi să ia nişte iod. Dar noi ştiam că e mult mai grav", a confirmat o altă sursă din cercul intim al lui Putin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 12.08.2019 17:04 Social

National Cinematografic