Ruşii vor trimite primul internaut în spaţiul cosmic

Moscova a anunţat că va trimite săptămâna viitoare primul internaut în spaţiul cosmic. Este vorba despre Dimitri Merdakov, un tânăr obez de 19 ani care foloseşte internetul încă de pe vremea când era la grădiniţă. Merdakov nu a mai zburat decât pe simulatoare online, dar e încrezător în succesul misiunii. El s-a antrenat din greu ca să ajungă aici, a stat în faţa calculatorului conectat la internet chiar şi 20 de ore pe zi.

 

De mic, visul lui era să devină internaut. La vârsta de 7 ani, părinţii l-au dat la o şcoală online, unde Dimitri nu a învăţat, practic, nimic. La absolvire, el a primit însă diplomă de internaut, cu care a fost admis, dintr-o nefericită eroare, în programul Agenţiei Spaţiale Ruse.

 

Americanii îşi dau acum pumni în cap că n-au făcut nimic ca să trimită şi ei un internaut în spaţiul cosmic. Toţi oamenii trimişi de NASA în imponderabilitate sunt persoane extrem de bine antrenate, cu o condiţie fizică de invidiat, care au fost mult prea ocupate ca să frece menta pe net.

 

“Ruşii ne-au luat-o iar înainte, dar nu-i nimic, recuperăm. Ei au trimis primul internaut în spaţiul cosmic, noi o să avem primul internaut pe lună. Nu ştim exact cum o să-l recuperăm de acolo, probabil că o să se înece cu osînză lichefiată, dar pentru omenire pasul va fi imens, de batoză sedentară,” ne-a spus un oficial NASA.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 iulie 2010 15:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult