Ruşine! Se dă somelier, dar nu ştie să deschidă un vin cu pantoful, la perete!

Aristide Coman, un somelier din Dristor, ar putea fi cel mai prost om care practică această meserie, iar asta spune multe despre el. Deși se dă un expert în vinuri, suficient cât să fie invitat la petreceri de alcoolici cu fițe în cap și să trăncănească, acesta habar n-are să desfacă o sticlă de vin fără tirbușon.

„L-am chemat la cheful firmei crezând că se pricepe. El o tot dădea cu aromă, buchet și savoare, când au fost culeși strugurii și alte prostii de-astea dar noi voiam să bem și ăsta nu putea deschide sticla. Ne-am descălțat, i-am dat un pantof, a dat cu el în rigips, a spart și peretele și sticla, incompententul naibii”, spune Florea Căduț, un tânăr care a participat la o prezentare de vinuri a somelierului.

Autoritățile avertizează consumatorii că cei care apelează la serviciile unui somelier se expun la aceleași riscuri ca cei ce apelează la vrăjitoare, astrolog sau parapsiholog. „Dacă sunteți predispus la fraiereală, din ce știți dumneavoastră sau din ce v-au avertizat prietenii și rudele, nu mai puneți botul la orice vrăjeală și mai căutați și voi măcar pe internet să vedeți dacă nu cumva ceea ce vi se prezintă nu e o nouă formă de înșelătorie prezentantă sclipitor”, a precizat chestorul Marian Drăghici de la Poliția Capitalei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 octombrie 2019 17:10
Citește mai mult despre: vin

Alte articole

Vezi mai mult