Ruşine, studenţi! Alţii scriu în puşcării o lucrare ştiinţifică lunar şi voi picaţi examene!

Vai de capul vostru. Viitorul chiar e sumbru! La câte restanţe au studenţii români, se pare că pe plan intelectual nu vine nimic din spate şi peste 30 de ani n-o să mai fie nimeni în stare să redacteze o lucrare ştiinţifică. Ce-o să faceţi, mă, când o să ajungeţi în funcţii de conducere în ţara asta? O să executaţi toată pedeapsa, atât de incapabili sunteţi?

Se pare că mii, poate chiar zeci de mii de studenţi români sunt deja în situaţia de a veni în toamnă la unul sau mai multe examene, deşi trăiesc în cămine sau chiar în chirie. Asta în condiţiile în care unii politicieni, condamnaţi pe dosare politice, redactează cu sârg lucrare după lucrare, la lumina lămpii, sau chiar a telefonului mobil, după gratii, ca să iasă mai repede.

“Ce e mă cu voi? Chiar nu mai ştie nimeni în ţara asta să dea o şpagă? Voi din ce credeţi că trăiesc profesorii voştri? Credeţi că dacă noi nu dădeam şpagă la medic la maternitate voi vă mai năşteaţi?”, i-a criticat pe studenţi Robert Acrişor, rector la o universitate cu mulţi restanţieri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 februarie 2016 17:01
Citește mai mult despre: examen lucrări ştiinţifice restante student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult