Ruşine, Unicef! Elevii unui liceu din Congo au primit rigle de doar 20 cm

Incompetenţă la cel mai înalt nivel! Angajaţii Unicef au dovedit că habar n-au de realităţile locale din Africa şi au trimis rigle de albi elevilor unui liceu din Tshima Balanga, Congo. Riglele au doar 20 de cm, fiind practic inutile adolescenţilor congolezi. Băieţii se plâng că atunci când vor să şi-o măsoare trebuie să tragă o dungă pe la jumătate şi să măsoare restul. Unii chiar se plâng că şi-au umplut penisurile de dungi.

“Ca să glumească, mai mulţi elevi de liceu le-au dat cadou riglele colegilor mai mici, din clasele 1-4, dar şi aceştia s-au simţit jigniţi şi le-au oferit copiilor de la clasa zero, pentru că în Congo şi multe alte ţări africane există clasa zero”, spune directorul liceului, Bulongo Osokari.

Imediat ce a venit camionul cu ajutoare şi au început să fie descărcate riglele, elevii au văzut că e ceva suspect: cutiile erau prea mici! Elevii congolezi spun că se vor baza ca şi până acum pe metoda pisoarului: cel care are nevoie să intre în toaletă şi să facă pipi de la mai puţin de 2 metri înseamnă că o are mică.

Alţii care vor să fie mai precişi împrumută metrul de croitorie de la mama lor, dar cei mai mulţi preferă metoda latului de palmă: ţin penisul cu ambele mâini şi măsoară doar ce depăşeşte cu rigla de la Unicef.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 aprilie 2019 18:43
Citește mai mult despre: Congo rigle

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult