Ruşine, Zuckerberg! Din cauză că l-ai blocat pe Facebook, Godină nu s-a putut pronunţa în cazul şoferului drogat de pe Dacia

Probleme mari pentru Zuckerberg de la Facebook care este tot mai acuzat că în ultima vreme bagă pumnul în gura libertății de exprimare a românilor. Cel mai recent exemplu este cel al polițistului Marian Godină care a fost suspendat pe Facebook și nu mai poate să-și dea cu părerea despre accidentul de pe bulevardul Dacia din București unde a fost implicat un șofer pe cocaină.

Experții în Facebook dar și alți șomeri au estimat că în acest caz am fi avut parte de minim 4 postări din partea lui Marian pe această temă, prima în care prezintă situația din punct de vedere pur tehnic, una în care ia apărarea polițistului care a anchetat cazul și cel puțin una în care se ceartă cu șefii din poliție.

„În lipsa unei păreri avizate din partea singurului polițist român care știe să scrie nu putem să facem altceva decât să speculăm. O fi de vină șoferul, o fi poliția, poate trebuie să dotăm mașinile de patrulă cu cocaino-testul pe lângă cele care îți verifică alcoolemia, nu știm. Nu știm nimic, Mark Zuckerberg ne-a lăsat în ceață și negura minții”, a declarat un șomer care aștepta și apariția unei cărți pentru copii despre cum să ne ferim de șoferii cocainomani care vor doar să omoare pe cineva.

Scris de Ef
6 februarie 2018 08:02
Citește mai mult despre: Godina zuckerberg

Alte articole

Vezi mai mult