Am putea fi drogarul Europei! Am putea fi Jamaica, dar stăm cu mâinile în sân și așteptăm să producă alții plăcuta buruiană marijuana, pe care o luăm din import. Problema deficitului comercial al României se rezumă la un lucru simplu: nu producem ce consumăm.diferente_spania_romania.jpg

Solurile fertile ale țării noastre, invidia tuturor europenilor, zac nefolosite. Dacă ar fi cultivate inteligent, cu marijuana, nu doar că n-am mai da banii la străini, dar am deveni cel mai mare exportator de iarbă și deci și de fericire, din lume. Am deveni șeicii THC-ului, mai bogați decât norvegienii și mai calmi decât suedezii.

”Iarbă! Iarbă peste tot! Asta ar trebui să vedem în țara noastră. Ce facem cu subvenția pentru agricultură? O îngropăm în plante fără valoare, precum porumbul sau grâul, în loc să producem canabis. De fapt, ce dracu’ facem cu rapiţa? Facem biodiesel ca să ne otrăvim copiii când îi ducem la şcoală cu maşina!”, spune indignat Decebal Popescu, consumator avid de iarbă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 11.10.2019 13:51 Social

National Cinematografic