Ruşinos! Un vasluian leneş plăteşte alţi bărbaţi din sat ca să-i bată nevasta

Un vasluian s-a făcut de ruşine în comunitatea din care face parte, după ce a ieşit la iveală că acesta nu e în stare să-şi bată singur consoarta, în schimb, plătind patru bărbaţi din sat ca să o ia la pumni şi picioare. Pentru a nu se face de ruşine, Ghiocel Asimionesei a apelat la o stratagemă, ca să-i convingă pe aceştia să facă ceea ce el nu era în stare.

“Vă daţi seama, nu puteam să mă duc la ei când erau morţi de beţi, că atunci gândeau cel mai limpede şi mă făceam de râs cu o asemenea cerere. Aşa că i-am sechestrat la mine în casă şi nu le-am dat de băut o săptămână, ca să-şi piardă luciditatea. După ce i-am trezit cum trebuie, a fost floare la ureche să-i conving să o bată pe nevastă-mea”, a declarat bărbatul.

Acesta nu ştie cum va recâştiga respectul bărbaţilor din sat. “Nu ştiu ce să mă fac acum, e foarte greu. Nu mă mai salută nimeni pe drum, am fost declarat persona non-grata în toate birturile, viaţa mea e un calvar. Probabil că singura soluţie e să o bat pe nevastă-mea în mijlocul uliţei, de faţă cu ei, ca să vadă că nu mi-am pierdut de tot bărbăţia, dar mi-e aşa o lene”, a mai spus Ghiocel Asimionesei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
22 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult