Poliția română se află din nou în centrul unui scandal penibil. La secția numărul 14 din București un infractor arestat, legat cu cătușe de un polițist, a evadat sărind pe geam cu tot cu omul legii. După ce a ajuns pe trotuar, infractorul a fugit și nu a mai putut fi găsit.

2019-11-21.jpg

Polițistul a fost găsit OLX, unde a fost oferit spre vânzare și cumpărat de o familie de interlopi, care avea nevoie de cineva să le spele mașina și să facă piața. Ofițerul a fost recuperat de colegii săi și se află acum înt-un centru de reeducare, să i se bage în cap că nu servești infractorii așa de capul tău ci doar dacă-ți ordonă șeful.

Inspectoratul General de Poliție a demarat o anchetă în acest caz pentru a afla condițiile în care a avut loc incidentul. Cel mai probabil polițistul va fi sancționat de superiori pentru că deși lucra de 3 ani în cadrul secției de poliție nu a respectat programul de îngrășare și avea tot 76 de kile, de-a sărit infractorul cu el pe geam ca și cum ar fi fost o pisică mai mare. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 21.11.2019 15:46 Social

National Cinematografic