Poliția română se află din nou în centrul unui scandal penibil. La secția numărul 14 din București un infractor arestat, legat cu cătușe de un polițist, a evadat sărind pe geam cu tot cu omul legii. După ce a ajuns pe trotuar, infractorul a fugit și nu a mai putut fi găsit.

2019-11-21.jpg

Polițistul a fost găsit OLX, unde a fost oferit spre vânzare și cumpărat de o familie de interlopi, care avea nevoie de cineva să le spele mașina și să facă piața. Ofițerul a fost recuperat de colegii săi și se află acum înt-un centru de reeducare, să i se bage în cap că nu servești infractorii așa de capul tău ci doar dacă-ți ordonă șeful.

Inspectoratul General de Poliție a demarat o anchetă în acest caz pentru a afla condițiile în care a avut loc incidentul. Cel mai probabil polițistul va fi sancționat de superiori pentru că deși lucra de 3 ani în cadrul secției de poliție nu a respectat programul de îngrășare și avea tot 76 de kile, de-a sărit infractorul cu el pe geam ca și cum ar fi fost o pisică mai mare. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 21.11.2019 12:46 Social

National Cinematografic