S-a aflat cine a anunțat bomba: un corporatist aflat în concediu, gelos pe colegii lui care munceau

Alarma cu bombă de la clădirea de birouri din nordul Capitalei s-a dovedit în cele din urmă falsă. Polițiștii au identificat deja persoana care a anunțat prezența bombei: un bărbat care lucrează chiar într-unul din birourile din clădire.

Este vorba de un corporatist aflat în concediu, care era invidios pe colegii lui că aceștia sunt la birou. ”Da’ ce, eu sunt mai prost, să stau în concediu, iar ei să fie la birou, să muncească?”, le-ar fi spus acesta polițiștilor. ”Am fost forțat să plec în concediu, că nu mi-am luat deloc de vreo doi ani, normal că m-am răzbunat! Sunt corporatist, la naiba!”

Deși au fost privați de aproximativ două ore de muncă, colegii corporatistului  văd partea bună a lucrurilor. ”Azi vom sta mai mult decât de obicei peste program, ca să recuperăm orele pierdute cât timp am fost evacuați din clădire. Și, cu puțin noroc, poate se face suficient de târziu cât să nu mai circule metroul și atunci vom sta toată noaptea la birou. Deci tot răul spre bine”, exultă un corporatist.

Corporatiștii vor să facă și o petitiție, prin care să oblige deținătorul clădirii să construiască buncăre subterane, în care ei să-și poată continua nestingheriți activitatea ori de câte ori un inconștient mai anunță prezența unei bombe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iunie 2016 16:29
Citește mai mult despre: bomba concediu corporatist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult