S-a ajuns prea departe! În București se dau flashuri până și la turnicheții de metrou

Uită de claxonul la semafor sau flashurile pe autostradă! Obsesia bucureștenilor pentru viteză a ajuns și în subteran, unde câțiva apucați au început să dea flashuri la turnicheți, nemulțumiți de încetineala cu care se mișcă cei din față. Cocalarii de la Metrorex folosesc lanterne și dacă nu te dai la o parte vin până în ceafa ta, exact precum cretinii cu BMW pe autostradă, furioși că nu te dai la o parte.

”Pe mine m-a urmărit unul de pe autostradă, din Chiajna, pe tot Militariul, numai flashuri, și după ce am parcat și am intrat la metrou la Lujerului, mi-a dat flashuri și acolo, că n-am validat suficient de repede cartela”, povestește Mioara Papuc.

Tot în metrou au fost semnalați și bătrânii care în loc să meargă gratuit la suprafață, vin să aglomereze inutil vagoanele și dau flashuri când nu vrei să te ridici de pe scaun, ca și cum politețea ar fi ceva obligatoriu și nu opțional, cum a fost din toate timpurile. ”Sunt oameni cu tulburări mintale, care nu au ce căuta într-un mediu întunecat, că poate atacă omul”, spune psihologul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 iulie 2022 11:42
Citește mai mult despre: cocalari flashuri metrou turnicheți

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult