S-a ascuns 10 ani de Interpol, dar a fost găsit imediat de un văr care dorea să-l invite la nuntă

Captură de succes realizată de polițiștii de la Interpol care l-au căutat mai bine de 10 ani de zile pe Constantin Marculescu, un cunoscut criminal, traficant de droguri și violator român. Acesta a fost identificat după ce un văr al acestuia care dorea să-l invite la o nuntă la el în sat.

„Păi cum să nu vină bre la nuntă, o dată în viață se însoară și frate-miu și să nu vină vericul? Păi noi n-am fost la nunta lui, așa e creștinește, vii, bei o țuică, dansezi mireasa, lași ceva pentru tineri să aibă și ei să-și facă o casă”, a declarat Gigi Mărculescu, vărul urmăritului.

Polițiștii au descoperit că urmăritul își schimbase numele dar și înfățișarea cu ajutorul operațiilor estetice și trăia într-un sat mic din Sardinia. „Păi cum să nu-l cunosc eu pă vericul, și-a schimbat nasul și sprâncenele da’ zbenghiul ăla în barbă i-a rămas, că-i amintire de la mine de când ne jucam și i-am dat cu o piatră în falcă. Așa sunt copiii, se mai lovesc, se mai bat, da’ ne-am împăcat. A fost fain la nuntă, a lăsat și 5000 de dolari dar a și adus două kilograme de cocaină în tort, cea mai tare nuntă la care am fost”.

Scris de Ef
23 iulie 2016 13:07
Citește mai mult despre: Interpol nunta

Alte articole

Vezi mai mult