S-a câștigat marele premiu la 6 din 49: două ciorbe la Mamaia

Fericire la Galați, unde un pensionar a câștigat la marea extragere Loto 6 din 49, adjudecându-și ciorba la Mamaia, precum și cealaltă ciorbă, care fusese reportată de la extragerea anterioară. Norocosul gălățean a reușit și performanța unică de a câștiga și smântâna și un ardei iute la extragerea Noroc.

”Joc aceleași numere de 30 de ani. Secretul e să nu te dai bătut. Eram convins că până la urmă nu doar că o să-mi scot banii, ci o să mă bucur de câștigul fabulos. Acum așteptăm să facă soția mea un CAR ca să avem bani de bilete de autobuz până la Constanța și o să ne ajute băiatul meu cu banii pentru taxi până la Mamaia”, spune fericitul câștigător la loterie.

Evident, norocul nebun al jucătorului a atras invidia vecinilor. Mulți dintre ei au încercat să-l convingă pe câștigător să-i ia cu el la Mamaia ca să mănânce a doua ciorbă, dar el a fost tranșant: ”Mă duc cu soția, că ea a băgat biletul”. Gălățeanul senior spune că a mai câștigat la Loteria Română: ”Anul trecut mi-au ieșit 5 numere și am câștigat un porumb pe plajă!”, spune gălățeanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 iulie 2022 08:04
Citește mai mult despre: ciorbă loterie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult