România se laudă începând de azi cu primul birt sătesc care oferă serviciul de overdraft la băutură. Fericitul eveniment s-a petrecut în județul Vaslui, unde un patron cu viziune a plătit o sumă frumușică unei firme de consultanță pentru un rebranding al birtului pe care îl deține.

birt_satesc_22.jpg ”De departe, cel mai branduibil asset al birtului este caietul cu datornici”, a explicat creativul care s-a ocupat de redefinirea imaginii birtului. ”Totul gravitează în jurul acestui concept. E drept, e un concept fizic, ca să spun așa, nu are deloc spectru ideatic, dar are relevanță. Dacă nu ești în caietul cu datornici de la birt, nu exiști, e atât de simplu.”

Deși reticent inițial, patronul de birt a îmbrățișat ideea și acum se felicită pentru asta. ”Nici n-aveți idee cu câtă bucurie vin clienții să îmi spună «Mai treceți-mă cu niște overdraft la băutură, șefu!». Sunt mulți la care le era cam jenă să-mi spună să-i trec cu datorie pe caiet, iar acum efectiv se înghesuie să fie trecuți cu overdraft. Cuvântul ăsta e miraculos”, spune fericitul patron.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 03.02.2020 21:14 Social

National Cinematografic