România se laudă începând de azi cu primul birt sătesc care oferă serviciul de overdraft la băutură. Fericitul eveniment s-a petrecut în județul Vaslui, unde un patron cu viziune a plătit o sumă frumușică unei firme de consultanță pentru un rebranding al birtului pe care îl deține.

birt_satesc_22.jpg ”De departe, cel mai branduibil asset al birtului este caietul cu datornici”, a explicat creativul care s-a ocupat de redefinirea imaginii birtului. ”Totul gravitează în jurul acestui concept. E drept, e un concept fizic, ca să spun așa, nu are deloc spectru ideatic, dar are relevanță. Dacă nu ești în caietul cu datornici de la birt, nu exiști, e atât de simplu.”

Deși reticent inițial, patronul de birt a îmbrățișat ideea și acum se felicită pentru asta. ”Nici n-aveți idee cu câtă bucurie vin clienții să îmi spună «Mai treceți-mă cu niște overdraft la băutură, șefu!». Sunt mulți la care le era cam jenă să-mi spună să-i trec cu datorie pe caiet, iar acum efectiv se înghesuie să fie trecuți cu overdraft. Cuvântul ăsta e miraculos”, spune fericitul patron.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 03.02.2020 19:14 Social

National Cinematografic