S-a dat fluierul de start al celui de-Al Treilea Război Mondial. Să lăsăm mitralierele să vorbească!

Al treilea război mondial a început în mod oficial ieri, 11 noiembrie, aşa cum a prezis cu mult timp în urmă clarvăzătoarea bulgăroaică Baba Vanga. La startul competiţiei s-au aliniat 24 de ţări, care s-au angajat să lupte pe viaţă şi pe moarte, fără să respecte nicio regulă. Participanţii se conduc după deviza “Importat e să-ţi omori inamicul, nu să câştigi”. Nu trebuie uitat nici îndemnul din 1944 al lui Winston Churchill: “Ai omorât? Continuă! Ai murit? Continuă!”

Această ediţie a războiului mondial – a treia – va avea o audienţă mai mică decât altele, sunt de părere specialiştii.”Armele de distrugere în masă au evoluat enorm între timp, n-o să mai rămână prea multă lume să se uite”, a declarat Ovidiu Ioaniţoaia.

Războiul mondial va cuprinde, ca de fiecare dată, probele de sabie, tir şi aruncarea suliţei. Participanţii sunt foarte hotărâţi să câştige şi au spus că sunt gata să-şi dea viaţa pe teren.

La festivitatea de deschidere, care a avut loc la graniţa dintre Rusia şi Georgia, delegaţiile prezente au defilat în uniformă de luptă. Publicul şi-a ovaţionat favoriţii la scenă deschisă, strigându-le că în mânile lor se află soarta a milioane de oameni.

În fruntea delegaţiei noastre, Emil Boc ne-a transmis, cu o voce temătoare, că suntem în siguranţă, întrucât el e în stare să se ia în piept cu oricine pentru poporul român. Conaţionalii noştri prezenţi la festivitate nu prea au stat să-l asculte. În acele momente, ei negociau deja cu inamicul trecerea în tabăra adversă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 noiembrie 2010 09:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult