S-a deschis Afi Brașov, cu o capacitate de 150.000 de moldoveni pe zi

Cu surle, trâmbițe și panglici la Brașov s-a deschis un nou mall imens, mai mare decât celălalt mall imens din localitate. Afi Brașov promite o capacitate de 150.000 de moldoveni pe zi, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din oraș se va plimba pe-acolo.

Investiția a fost realizată în colaborare cu autoritățile locale ale orașului, fostul primar moldovean asigurând cel puțin două giratorii care să permită moldovenilor să ajungă mult mai ușor la cumpărături. Acesta va cuprinde sute de magazine care au nevoie de software, acela fiind dezvoltat de programatorii brașoveni care s-au calicit repede și și-au luat apartamente în cartierul celuilalt mall, Coresi, care putea cuprinde doar 115.000 de moldoveni pe zi și câțiva unguri.

Aflat chiar în Centrul Civic al orașului, constutruit pe fosta platformă Hidromecanica, Afi Brașov va reprezenta un reper important în localite nu doar acum ci și în viitor, când micii moldoveni născuți aici vor putea să spună că părinții lor s-au cunoscut la mall, la food court, unde au venit să caște gura și să bage o vrăjeală.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

23 octombrie 2020 16:44
Citește mai mult despre: afi brasov Brasov mall moldoveni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult