S-a deschis o Poştă non-stop, pentru cei care vor să fie umiliţi la orice oră

N-ai somn? Vrei să fii jignit, ţinut aiurea la cozi şi plimbat între ghişee? Acum poţi merge la prima poştă non-stop din România. Atenţie, zilele astea e posibil să fie destul de aglomerat, pentru s-au dus milioane de hipsteri să-şi dea check-in acolo. Pe lângă ei, se duc şi mulţi român care s-au obişnuit atât de mult să fie călcaţi în picioare, că nu pot să adoarmă până nu se uită cineva cu scârbă la ei din spatele unui ghişeu.

“Am fost! A fost exact ca la o poştă normală. În primul rând că a trebuit să mă întorc acasă, pentru că venisem fără plic. Am vrut să iau timbre fiscale, dar se vând doar între 3 şi 5 dimineaţa. M-am simţit ultimul om. Am dormit ca un prunc”, spune Decebal Popescu.

La poşta non-stop mai vin şi români care se pregătesc să emigreze, dar au nevoie de un impuls final: “Am intrat şi doar am stat 3 minute la o coadă. Când am simţit mirosul ăla de comunism amestecat cu birocraţie, am ştiut că nu mai am ce căuta în ţara asta şi m-am tirat. Acum fac curat la vaci în Franţa, dar aici în grajd nu pute la fel de rău ca într-o poştă românească”, spune Victor T, emigrat recent.

Scris de Ionut
1 martie 2016 14:03
Citește mai mult despre: decebal popescu non-stop plic posta

Alte articole

Vezi mai mult