S-a deschis prima pizzerie cu specific românesc: blatul se plătește separat

Venită în țara noastră odată cu Țestoasele Ninja, în anii ’90, pizza și-a găsit treptat locul în preferințele românilor de pretutindeni. Și iată, la 30 de ani de la venire, a apărut, în sfârșit, prima pizzerie cu specific românesc, adică una în care blatul de pizza se plătește separat.

„Dorim să oferim clienților o experiență cu adevărat românească, nu doar prin prețurile de prost gust ci și prin facturarea ingredientului de bază, blatul. Ideea ne-a venit după ce am fost la un restaurant românesc și am plătit pâinea separat, la felie, ca-n comunism”, au povestit Ilie și Dorina Cernea, proprietarii pizzeriei românești.

Aceștia spun că nu se vor opri aici și că în laboratorul lor culinar se pregătește o nouă specialitate românească, prima pizza cu adevărat locală, care se va deosebi de restul pizzelor de pe mapamond prin faptul că va fi în același timp și tare și ațoasă și un pic nefăcută pe margini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 decembrie 2019 16:33
Citește mai mult despre: pizza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult