S-a deschis un magazin naturist pentru bărbați, unde au uleiul esențial WD40

Se știe că majoritatea magazinelor naturiste sunt dedicate aproape exclusiv femeilor, care au nevoie de ieburi, tincturi și diverse uleiuri esențiale pentru a înfăptui vrăji, magii sau blesteme. Dar, iată, un antreprenor isteț din Brașov a decis deschiderea unui magazin naturist dedicat aproape în întregime bărbaților, că poate au și ei nevoie de uleiuri.

„Vine la mine omul și-mi spune ce-l doare: dacă scârțâie o ușă, îi dau un ulei WD40, dacă nu se deschide o clanță, tot un ulei de-ăstă, să dea pe gaura cheii. Desigur, dacă are o problemă mai complexă, gen bate ceva la motor că nu sunt reglați tacheții bine sau sunt înfundate bujiile, tot un ulei esențial recomand, adică WD40, că nu strică”, spune Adrian P., proprietarul afacerii.

„De când mă tratez cu ulei esențial WD40 nu mă mai doare capul și nici nu simt nevoia să mai bat pe nimeni”, mărturisește Mihai O, un client al magazinului. „Îl folosesc aproape zilnic, cred că nu mă pot lipsi de el. L-am luat și când am mers pe munte, că nu se știe când trebuie să ung ceva”, a povestit alt client mulțumit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 martie 2024 16:46
Citește mai mult despre: barbati naturist ulei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult