S-a dovedit ştiinţific: În Teleorman exista internet încă din 2009

Cele mai recente cercetări arheologice din zona Alexandriei au scos la iveală că civilizaţia teleormăneană nu era aşa de înapoiată cum îşi închipuie cei mai mulţi dintre contemporanii noştri. Astfel, arheologii care săpau în zona Arcului de Triumf din Alexandria au descoperit un modem DSL, îngropat adânc în pământ.

„Asta schimbă tot ceea ce ştiam noi despre teleormăneni”, a exclamat şeful echipei de cercetare, reputatul arheolog Decebal Popescu. „Se pare că vechile civilizaţii teleormănene erau la curent cu cele mai moderne descoperiri ştiinţifice ale contemporanilor lor, vasluienii şi sălăjenii. Datarea cu carbon a scos la iveală că modemul a fost instalat în 2009-le târziu, posibil 2010-le timpuriu, perioadă cunoscută în limbaj ştiinţific ca apocalipticul recent”, spune Popescu.

Cercetările au fost extinse şi în zona vechii mori de făină din judeţ, unde au fost descoperite alte obiecte ce demonstrau o tehnologie avansată, cum ar fi o baterie de telefon Alcatel, un furtun de maşină de spălat Albalux 9 şi o placă video VGA de la un 386.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult