Scoarța roșiatică și aridă a planetei Marte nu ascunde doar apă! Potrivit ultimelor cercetări NASA, o cantitate importantă de petrol s-ar putea afla la sute de metri sub solul marțian, descoperire care a stârnit deja reacții puternice în societatea americană.

curiosity_accident.jpg

La scurt timp după anunțul NASA, un raport CIA a indicat că robotul Curiosity deține un program avansat de fabricare a armelor chimice și biologice. “Constatăm cu regret că robotul nostru a început să arate lipsă de respect față de drepturile omului, iar armele sale de distrugere în masă amenință stabilitatea întregii Planete Roșii. Cine ar fi crezut că am trimis pe Marte un tiran?”

“Ar putea fi nevoie să lansăm o operațiune militară împotriva regimului Curiosity pentru a instaura democrația. Așteptăm doar confirmarea din partea geologilor care analizează grosimea stratului petrolifer. Unde se întâmplă abuzurile totalitare, bineînțeles”, a declarat generalul Decebal Ewing, șeful Comisiei pentru Democrație și Foraj din Texas.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 09.10.2015 02:41 Social

National Cinematografic