S-a găsit sediu! Vedetele Antenei 3 se mută la Spitalul de psihiatrie Obregia

În urma sesizărilor depuse de Avocatul Poporului, autoritățile competente au accelerat procesul de găsire a unei soluție „convenabile” pentru ca emisia Antenei 3 să continue și după ce vor fi evacuați din clădirea Grivco. Spitalul clinic de pshihiatrie Alexandru Obregia va prelua o parte din angajații antenei în sediul propriu, prioritate având cei mai agitați dintre ei. 

„Este o locație adecvată pentru genul de activități pe care le desfășoară ei, avem experiență cu mulți pacienți care suferă de delir schizoid sau paranoia și chiar am avut succese nobabile în unele cazuri”, a declarat directorul spitalului, Alois Dumbravă. Acesta a spus că spitalul asigură tot felul de facilități pentru buna desfășurare a emisiunilor, de la dușuri reci la o mulțime de pacienți care sunt deja fani ai postului Antena 3 și pot vedea emisiunie live.

Sediul din cartierul bucureștean Berceni ar avea și alte avantaje. Acesta se află într-o zonă circulată de autobuze deservită de câteva piețe care asigură un flux constant de pensionar. „La cerere am putea asigura și câte două scaune în fiecare cameră dacă pacie…, mă scuzați, invitatul dorește asta”, a dat răspuns directorul spitalului unei întrebări nerostite dar aflate pe buzule tuturor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 februarie 2016 16:52
Citește mai mult despre: antena 3 psihiatrie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult