S-a lansat Coca-Cola strong, care conţine de două ori mai mult zahăr decât cea normală

Veste bună pentru toţi fanii celebrei băuturi răcoritoare. La cererea publicului, sătul de toate scamatorile gen Cola Zero sau Light, compania americană a scos pe pe piaţă o Coca-Cola adevărată, făcută după vechea reţetă, care conţine de două ori mai mult zahăr decât cea din comerţ ba chiar şi un picuţ de cocaină.

„Consumatorii vor fi fericiţi de această alegere. Un singur litru din această băutură îţi va da energie pentru o săptămână întreagă şi-ţi va dubla glicemia aproape instantaneu. În mod normal, dacă bei un pahar de Cola Strong seara nu vei mai dormi trei zile”, spun reprezentanţii companiei. Aceştia recomandă şi diverse cocktailuri cum ar fi Cola Strong cu vodcă, ce poate duce la un combo de infarct, diabet şi atac cerebral sau Cola Strong cu vin, care le va arăta celor care stau la masă cu tine că eşti ţăran.

Pe viitor compania va lansa şi o ediţie limită Cola Black Label, care va avea atât de mult zahăr că nici măcar nu va fi lichidă ci maxim vâscoasă, ceea ce înseamnă că va putea fi întinsă pe pâine şi dată copiilor, să aibă pacheţel la şcoală.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult