S-a lansat „Eau de mièl”, parfumul cu miros de carne de miel

Un tânăr intreprinzător din Bucureşti a lansat zilele acestea un parfum cu miros de carne de miel. Românii care nu au bani pentru carne de miel pot apela la acest parfum, lăsând astfel impresia tuturor celor cu care se întâlnesc că au avut parte de o masă copiosă de Paşti.

„Surprizele nu se opresc însă aici: la fiecare flacon de parfum achiziţionat, cumpărătorul va primi gratuit un pliculeţ cu mici fâşii de carne de miel, pe care să le amplaseze între dinţi, făcând astfel şi mai credibil faptul că a consumat carne de miel de Paşti”, ne-a declarat intreprinzătorul.

„În sfârşit, se gândeşte cineva şi la noi, cei fără bani”, a declarat entuziasmată o pensionară din Drumul Taberei. „Eu nu mă dau cu parfumuri, dar de data asta o să fac o excepţie. După ce mă dau cu el, o să merg în vizită la toţi cunoscuţii mei”, a adăugat pensionara, cu lacrimi de bucurie în ochi.

Nu la fel de entuziast a fost soțul ei: “Hai, dom’le, că asta-i vrăjeală. Cum adică, parfum cu  miros de miel? Parcă văd că te dai cu parfumul ăsta și te trezești cu miros de maidanez. Niște hoți, nu știu cum să mai ia banii de la oameni.”

Tânărul intreprinzător spune că săptămâna viitoare va lansa încă un parfum, care va imita mirosul fumului de grătar, pentru cei care n-au bani pentru grătarul de 1 Mai.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 aprilie 2011 07:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult