S-a mers prea departe! Preot prins în timp ce fura din cutia milei de la altă biserică!

Un preot a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura din cutia milei de la o altă biserică. Preotul nu era la prima vizită în biserica respectivă şi se bănuieşte că ar fi furat şi de la alte biserici, dintr-o lăcomie greu de explicat.

Preotul de la biserica jefuită e consternat: „Înţeleg să furi de la papagalii de enoriaşi, dar corb la corb să scoată ochii ? Aşa ceva nu se poate ierta”. Acesta mai spune că preotul hoţ „venea des, zicea că vrea să mă ajute la colectă, sau zicea că îi place pur şi simplu să asculte slujbele mele, că cică aş cânta frumos”, spune Gherasie V.

Imediat după aflarea veştii, Patriarhul Daniel şi-a smuls barba de furie, urlând că „nenorocitul, vrea să mă lase sărac!”. După ce preotul hoţ a virat 4 milioane de Euro în contul Patriarhiei, acuzaţiile au fost însă retrase. Poliţiştii spun că l-au prins după ce s-au rugat la icoana Sf. Flagrantie, aducătorul de dosar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 iunie 2014 04:06

Alte articole

Vezi mai mult