S-a născut un nou Isus? Trei beţivi au intrat într-un grajd, ghidaţi de o lumină puternică

Îl aşteptăm de 2000 de ani, dar să fi venit deja? Povestea biblică a naşterii Mântuitorului s-a repetat zilele acestea într-o localitate din Buzău, unde trei beţivi moldoveni, ghidaţi de o lumină puternică, au pătruns într-un grajd. Beţivii spun că n-au găsit niciun nou-născut în grajd, dar nu exclud să fi plecat deja.

Proprietarii grajdului nu cred că e o minune, pentru că bețivii au venit și săptămâna trecută și le-au cerut 20 de lei, să-și mai de băut: ”Oricum nici n-aveau ce daruri să-i aducă Pruncului, în afară de o jumătate de pet de bere și o eugenie”.

Bețivii sunt dispuși să povestească în detaliu cum au fost ghidați de ceea ce spun ei că ar fi fost o stea, dar sătenii spun că de fapt ar fi singurul bec public din comună, montat chiar în fața cârciumii. Pentru un interviu în exclusivitate bețivii nu cer decât 50 de lei, 3 pachete de țigări și să li se plătească datoria pe caiet la bufet, în valoare de 800 de lei.

Singurul care îi crede pe bețivi este preotul din sat, care a sfințit grajdul, a pus o cutie pentru donații și a îndemnat sătenii să viziteze locul minunii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 mai 2018 20:16
Citește mai mult despre: betivi grajd Isus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult