S-a redeschis restaurantul cu specific taliban din Colentina

Odată cu retragerea americanilor din Afganistan, talibanii ies din toate cotloanele unde stăteau ascunşi! În această dimineaţă, spun localnicii, s-a redeschis chiar şi restaurantul cu specific taliban de pe strada Invalid Suligă Ion din cartierul Colentina.

„Era închis de aproape 20 de ani, toţi îl credeau dispărut pentru totdeauna, dar iată că OPC-ul, la fel ca americanii, nu poate face legea pe vecie pe tărâmul sălbatic şi ostil dintre pădurea Andronache şi Dragonul Roşu. Mie-mi convine. Au nişte frigărui de capră demenţiale. Păcat că nu pot merge cu nevastă-mea”, spune Eugen, 47 de ani, care locuieşte trei case mai încolo.

„De data aceasta, proprietarii restaurantului taliban ‘La trei mullahi’ au promis că vor avea un spaţiu special pentru prepararea cărnii, chiuvetă separată pentru vase, ingrediente etichetate corespunzător şi, în general, că vor respecta normele igienico-sanitare, termenele de valabilitate şi drepturile omului. Eu zic, totuşi, să fim circumspecţi”, transmite Marcian, membru al delegaţiei Sanepid care a discutat cu liderii talibanilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 august 2021 12:08
Citește mai mult despre: Colentina restaurant talibani

Alte articole

Vezi mai mult