S-a stricat și Thassos. Nu mai merge să lași bacșiș două capace de bere turtite

Pandemia i-a subțiat rău la bani pe oamenii din industria ospitalității și acum se uită la fiecare bănuț. Ba chiar prin Thassos au ajuns hotelierii să privească cu atenție ce le lași bacșiș și să strâmbe din nas dacă fisele alea puse acolo sunt doar capace de bere turtită în loc de doi euro.

„S-a umplut lumea de figuranți cu pretenții, ce să zic, uite în ce situație am ajuns. Evazioniștii ăștia fiscali de greci, după ce că a tras toată Europa să-i scoată din rahat, că și-așa sunt mai desculți decât românii la PIB, ce crezi, acum nu le mai convine să fie plătiți în capace de bere. Câtă obrăznicie, un om bogat se apleacă după o monedă de cinci cenți și în balta de pișat din baie, da calicii ăștia de greci, nu”, a declarat un turist revoltat.

Acesta a declarat că nu se mai duce niciodată în Grecia în concediu și se va reîntoarce în România să fie țăran în vacanță, pe litoralul românesc, unde absolut toți ceilalți sunt țărani nespălați în afară de el și prețurile sunt exagerate pentru ce servicii ar merita el. „Aici un chelner știe să aprecieze un capac de bere, că nu se știe ce premiu câștigă sub el și imediat devine bogat și poate să apară în tabloide ca «iubitul secret al Adrianei Pestrițu» sau ce prostituată o mai fi la modă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 iulie 2021 16:59
Citește mai mult despre: bacsis capace bere thassos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult