S-a votat! Serviciul militar redevine obligatoriu pentru toți cei care pun botul la ce scrie presa

La propunerea MApN România va reintroduce serviciul militar obligatoriu după ce un raport al ministerului a scos la iveală că încă mai sunt în țara noastră atât de mulți proști cât să fie folosiți ca resursă pentru armată. „Ani la rândul armata s-a bazat pe o masă amorfă de cretini cu bocanci în picioare, nu văd de ce nu i-am folosi și acum, când stau degeaba la părinți acasă și o freacă pe internet”, a declarat generalul Augustin Mihai, șeful departamentului de recrutare.

Conform noii legi a încorporării, când cineva dă click pe un titlu pe care scrie „Armata redevine obligatorie”, „Click aici! Nu o să crezi niciodată cât de obliatoriu este armata pentru tine” sau „Te privește direct! Armata devine obligatorie” se consideră automat că este apt de serviciu militar obligatoriu și va fi identificat și încorporat. Acesta trebuie să se prezinte în 24 de ore la cea mai apropiată unitate militară cu o valiză, ciorapi, chiloți și periuță de dinți.

Noii recruți vor efectua un stagiu militar obligatoriu de 18 luni de armată iar dacă au studii superioare vor efectua 18 luni cu bătaie și spălat veceuri. La eliberare, cei mai tâmpiți vor fi ridicați în grad sau medaliați.

Scris de Eftimie
20 martie 2015 15:03

Alte articole

Vezi mai mult