S-au înmulțit peștii în Mătăsari. Poliția bănuiește că este mâna lui Iisus Cristos

O anchetă a poliției București care a durat mai bine de doi ani l-a scos principal suspect de înmulțirea peștilor din zona Mătăsari pe Iiisus Cristos, cunoscut Mesia creștin. ”Am studiat o serie de dosare mai vechi, plus un obiect pe care se jurau toți infractorii când erau duși aici, la bătaie și carceră. Am pus faptele cap la cap, modus operandi este identic. E vorba de Iisus, el înmulțește peștii și pâinile”, a declarat Cristian Șubler, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Anchetatorii sunt acum pe urmele acestuia, iar căutările sunt complicate, pentru că nimeni nu are nici cea mai mică idee unde ar putea fi. Primele cercetări au fost făcut la biserici, din păcate s-a constatat că acolo n-a mai trecut Iisus de mult. ”Dacă trecea pe aici le umplea bărbile de sânge, am auzit că-l deranjează când se face comerț în casa lui taică-su”, a declarat un anchetator.

O altă problemă este legată de ce se întâmplă după ce Iisus este pus sub acuzare. În primul rând legea prevede o serie de reduceri ale pedepsei pentru oamenii în vârstă, iar Iisus are peste 2000 de ani, ceea ce i-ar reduce pedeapsa la zero. Apoi, ca în fiecare an, Irodul țării ne permite să alegem ce bandit va putea fi eliberat din pușcărie și, conform sondajelor, lumea ar prefera pe Becali în locul lui Iisus, fiindcă Becali a făcut și bine la oameni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 mai 2014 07:05

Alte articole

Vezi mai mult